28 nov

Cabal, Møl & Clients

Cabal, Clients & Møl - live på Tapperiet lørdag den 28. november!

CABAL
Cabal er et af de mest brutale og lovende metalbands fra København. Bandet skaber en ondsindet følelse af uundgåelig undergang gennem både deres musik og visuelle udtryk. Produktionen er krystalklar og sangene henter inspiration lige fra black og dødsmetal til djent og hardcore.
Det unge band har siden udgivelsen af deres debutalbum ”Mark of Rot” i 2018 formået at skabe et navn for sig selv både i ind og udland ved at spille Copenhell, Roskilde festival, Euroblast Festival og Complexity fest samt at turnere i Europa, Japan og senest USA.
Nu er Cabal klar med den længe ventede opfølger til anmelderroste ”Mark of Rot” med ”Drag Me Down”. ”Drag Me Down” er en mørk nedstigning i et personligt helvede bragt til live af nådesløse instrumentaler, en knusende atmosfære og mørke personlige lyrikker leveret med frådende intensitet, dog stadig med plads til at eksperimentering og udvidelse af Cabal’s signatur lyd. Tilføj gæsteoptrædener fra amerikanske metaltitaner Trivium’s Matt Heafy, fremadstormende australske metalcore stjerneskud Polaris’ Jamie Hails og Danmarks Blackgaze favoritter Møl’s Kim Song Sternkopf og så er der vist ingen tvivl om at ”Drag Me Down” er en udgivelse i en kaliber som dansk metal sjældent har set.

CLIENTS
Hvis man skal beskrive Clients med tre ord, vil det være: Diversitet, Kalkuleret - og Hårdtslående!
Clients er et nyt København-baseret Blackened Metal band, som udgav deres debutalbum “A Callous Heart Rejects” tidligere i år.
Bandet er inspireret af bands som Anaal Nathrakh, Behemoth og Enslaved, og blander Blackened Metal med elementer af Grind, Ambience og mindeværdige passager, der give dem en storladen og heavy lyd!
Clients blev dannet i 2018, og har siden været under radaren for at lægge fuldt fokus på deres debutalbum, og give så stor gennemslagskraft som muligt. Det gør de nu!
Clients beskriver deres debutalbum “A Callous Heart Rejects”, som: “en rejse gennem Smukt Kaos og Store Udbrud”. Albummet er indspillet, og produceret af bandets egen Peter Hansen, og mixed og mastereret af Robin Leijon hos Lionheart Recordings, i Göteborg.

MØL
Aarhusianske Møl blander snurrende guitarer og hidsige vokaler med atmosfærisk shoegaze stemning, og skaber en unik sammensætning af lydbilleder og knusende passager.
Inspireret af bands som My Bloody Valentine, Slowdive, Lantlôs og Alcest, udgav bandet deres selvbetitlede debut-ep i 2014. Et år senere udsendte de deres anden ep ”II” der er produceret af Jacob Bredahl (tidligere forsanger i Hatesphere). Begge ep'er blev taget godt imod, og førte til anmelderroste liveshows.
Møl har blandt andet spillet på Aalborg Metal Festival 2015 og Spot Festival 2016, hvor de blev fremhævet som en af de bedste optrædener af GAFFA. Desuden modtog de prisen som "årets upcoming band" ved High Voltages Rock Awards i 2016.
I 2018 signede Møl med engelske Holy Roar Records, der udgav deres album ”JORD” samme år.


Unummererede siddepladser
Dørene åbner kl. 20:00

Kørestolspladser og ledsagerpladser sælges via Ticketmaster Kundeservice tlf. 7015 6565

Læs mere om koncerten på: www.tapperiet.nu

Kategori: 

Tapperiet - Kommende events

28 Jan

Ida Corr

Tapperiet

11 Feb

Folkekøkken & Koncert: Niclas Knudsen - Alt er Ego

Tapperiet

Sold out
13 Feb

Scarlet Pleasure

Tapperiet

Sold out
13 Feb

Scarlet Pleasure

Tapperiet

Sold out
23 Feb

Dizzy Mizz Lizzy

Tapperiet