Fejlmeddelelse

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2404 af /var/www/livekalenderen.dk/public_html/includes/menu.inc).
14 sep

EARTHGANG

Earthgang indtager København & Aarhus til september

Atlantarapperne er i øjeblikket på deres “What on Earth Tour“ i hjemlandet. Til efteråret bringer de touren til Europa og indtager Lille Vega i København fredag 13. september og Train i Aarhus lørdag 14. september.
Earthgang, der består af Johnny Venus og WowGr8, har med rødder i south coast-hiphoppen skabt et univers som både med soul, funk, humor og politisk kant og som vil gøre en forskel, og de bliver af mange sammenlignet med navnkundige Outkast.

Earthgang udgav i april deres tredje studiealbum “Mirroland“, som er deres første udgivelse på J. Coles label Dreamville, som de blev signet hos i 2017. Gruppen har tidligere samarbejdet med deres label boss på andet tracket ”Can’t Call It”, hvor også rappere J.I.D, som Earthgang tidligere har gæstet Danmark med, medvirker.

Om den Mirroland fortæller Earthgang: “We are taking you to a whole-new dimension of reality where gravity and time do not exist[…] Where colors change and all preconceived notions of rules, physics, and reality merge into one and explode to become something entirely different.”

Earthgang blev dannet tilbage i 2008 og udgav deres første ep “The Better Party“ i 2010 og har siden udgivet en række singler, ep’er og albums, her iblandt det anmelderroste “Strays With Rabies“, som alle er blevet vel modtaget for deres kreative tilgang.

Sidst Earthgang var en tur forbi Danmark spillede de en udsolgt koncert i et tætpakket Beta i København. Til september er de klar til at lægge Lille Vega og Train ned.

Dørene åbner en time før

Handicapbillet købes hos Ticketmaster på tlf.nr. 7015 6565.
Handicapbillet er inkl. 1 ledsager.
Gyldigt ledsagerkort skal fremvises.
OBS: Begrænset antal.

Se mere på www.train.dk

Kategori: 

Train - Kommende events

19 Feb

SAGA - FÅ BILLETTER

Train

28 Feb

DR BIG BAND - BITCHES BREW 50 ÅR

Train

07 Mar

CARL EMIL PETERSEN

Train

13 Mar

FAUSTIX - This Is Lit Tour

Train

19 Mar

ARTIGEARDIT

Train