21 maj

Jazz for børn: JAZZ FIVE på Modern Jazz Days

Modern Jazz Days præsentere vinderen af Danish Music Awards Jazz, Årets børnjazz navn i både 2014 og 2016 - JAZZ FIVE. Jazz er for alle, også de helt små.

Jazz Five tager sit publikum til nutidens New Orleans og leverer et unikt show med funky 2nd line grooves, blues, shuffle og jazz’n’roll.

Jazz Five blevet grundlagt i 1996 og har siden spillet over 1000 koncerter lige fra British Columbia over Bornholm til Sydkorea i 2013. Hvad enten der er tale om festivaler, jazzklubber eller andre spillesteder, udstråler bandet altid overvældende spilleglæde. Som en storswingende og sveddryppende festmaskine, inviterer Jazz Five lytteren med til Mardi Gras i New Orleans og leverer et show i topklasse. Med to saxer i front, energisk rytmegruppe, stærkt overophedet blues piano og syngende trommeslager, giver Jazz Five alt de har med en indlevelse og overbevisning man sjældent ser. Publikum hives automatisk op af stolene og efterlader ikke tvivl om, hvor festen finder sted og hvem der er forgangsmænd.

Jazz Five har udgivet 5 albums og finder inspirationen hos navne som Jon Cleary, Dr. John, The Meters og Fats Domino og spiller klassikere som ”Hey Pockey Way”, ”Something you got” og Little Liza Jane” i egne originale arrangementer med en kant, nerve og humor man ikke finder hos mange andre bands. Dertil kommer bandets egne numre, som lægger sig op af forbilledernes stil, men samtidig peger fremad og viser, hvordan det kan lyde når Danmark møder New Orleans i 2014.

Dørene til denne koncert åbner kl. 14.00
Børn under 3 år har gratis adgang.
Dagsbilletter giver også adgang til koncerten.

Se programmet og læs mere om koncerterne på: www.modernjazzdays.dk

Kategori: 

Tapperiet - Kommende events

26 Apr

Turboweekend – afskedskoncert

Tapperiet

29 Sep

Ida Corr - Akustisk koncert

Tapperiet

18 Oct

Iris Gold

Tapperiet

25 Oct

Jonah Blacksmith Filmkoncert

Tapperiet