Fejlmeddelelse

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2404 af /var/www/livekalenderen.dk/public_html/includes/menu.inc).
15 sep

Mathias Heise & Band: Remembering Toots

Remembering Toots
Mathias Heise - Jacob Venndt – Pelle von Bülow – Morten Ærø
Between a smile and a tear...
Når man i vor tid siger “kromatisk mundharpe”, er der øjeblikkeligt en stjerne der tændes på jazzens nathimmel og sender sit gyldne lys ned på navnet Toots Thielemans.
Toots smeltede igennem sin lange karriere og liv fuldstændigt sammen med sit instrument - blevet ét med sin klang - og har vist generationer af musikelskere hvad det lille instrument er i stand til, når det handler om at tale lige ind i hjerterummet på os alle.
Med sine 94 år gav mundharpe-koryfæet verden ufatteligt mange musikalske gaver og nu går to generationer af danske kromatiske mundharpespillere sammen om at hylde og mindes ham i en spektakulær kvartet-form!

Verdensmesteren og læremesteren
Det unge fremadstormende danske mundharpefænomen, og verdensmester i kromatisk mundharpe ved mesterskaberne i Trossingen i Tyskland i 2013, Mathias Heise og hans gamle lærer, og multiinstrumentalist, Jacob Venndt har skabt en minde-koncert til ære for deres store instrumentale forbillede.
Forstærkninger af højeste karat
Både Mathias Heise og Jacob Venndt mestrer andre instrumenter end den kromatiske mundharpe og når de ikke spiller på den, så tager de sig af henholdsvis klaveret og kontrabassen.
Denne aften har de dog ydermere medbragt forstærkninger af højeste karat: nemlig den unge guitar-stjerne Pelle von Bülow og den originale og ekvilibristiske trommeslager Morten Ærø.
Med en fyldt tank i form af stor spilleglæde, højt humør og gode anekdoter fra Tootses karriere kan publikum således se frem til “en musikalsk sightseeing” af de helt store!
Koncerten byder nemlig på highlights fra hele karrieren lige fra de tidligere år ved Columbia til samarbejdet med Jacob Pastorius og Quincy Jones og Tootses lange flirten med den latin-amerikanske musik.
Med andre ord: En rejse igennem swing, bebop, musette, samba, bossa og… pop! Og samtidig et lykkeligt genhør med store Toots hits som bl.a "Bluesette", "Killer Joe" og “Sophisticated Lady” - og et par originaler skrevet til mesteren af Heise og Venndt!

web: www.mathiasheise.net

Unumm. pladser.
Undgå kø. Kom i god tid!

Kategori: 

Kulturhuset Viften - Kommende events

Sold out
20 Feb

Turen Går Til Nikolaj Stokholm - Udsolgt!

Kulturhuset Viften

21 Feb

Lars Lilholt - Storyteller 2020 - Udsolgt!

Kulturhuset Viften

Sold out
22 Feb

Tigertræning 2½-3 årig Familiehold for børn og voksen i Viften

Kulturhuset Viften

Sold out
22 Feb

Tigertræning 4-6 årig Familiehold for børn og voksen i Viften

Kulturhuset Viften

22 Feb

Malurt - Prøvekoncert

Kulturhuset Viften