21 maj

Modern Jazz Days - SØNDAG - inkl. hangover-menu

Koncerten foregår under HANGOVER JAZZ DAY, der er konceptet for søndagens program på Tapperiet. Udover nogle fantastiske koncerter får man en omgang mad med i prisen, der kan pleje jazztømmermændende fra de forgangne dage. Menuen består af en lækker burger med tilbehør.

Jakob A.V. Baggesen fik tilbage i 2010 idéen til Modern Jazz Days, der er en ung og hip crossover-jazzfestival for alle. Modern Jazz Days er en nyere dansk jazz festival, som afholdes på Søndre Havn i Køge - under 30 minutters kørsel København.

Den første udgave af Modern Jazz Days var i juni 2012. Siden da har festivalen præsenteret danske og internationale artister. Festivalen vil gerne skille sig ud, ved at præsentere helt nye og unikke konstellationer, samt give musikere og orkestre mulighed for at præsentere helt nye kompositioner, og blande genre på en ny måde. Modern Jazz Days er stedet hvor man kan hører store etablerede navne og morgendagens stjerner – ”Festival med fingeren på pulsen”, fra Politiken.

De fleste koncerter foregår på Tapperiet, der et ungekulturhus og spillested på Søndre havn i Køge. Modern Jazz Days er en festival for folk i alle aldre.

Se programmet og læs mere om koncerterne på: www.modernjazzdays.dk

Kategori: 

Tapperiet - Kommende events

26 Apr

Turboweekend – afskedskoncert

Tapperiet

29 Sep

Ida Corr - Akustisk koncert

Tapperiet

18 Oct

Iris Gold

Tapperiet

25 Oct

Jonah Blacksmith Filmkoncert

Tapperiet