17 mar

Robin Hood

Rødovre Teaterforening og Viften præsenterer i samarbejde Folketeatrets opsætning af Robin Hood.

Årets familieforestilling fra Folketeatret er en livlig og humoristisk version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans bande, som huserer i Sherwoodskoven og stjæler fra de rige for at give til de fattige.

Der er både eventyr, romantik, slåskampe og en ærlig harme over social ulighed på spil i Robin Hood, og mange af de elskede figurer og scener, som vi husker er også med: Den ikke helt så fromme Broder Tuck, den stærke Lille John, der er mester i stokkekamp, Sheriffen af Nottingham, som aldrig har held med at fange Robin, den grådige Pris John, som misbruger sit job som vikar for sin bror, Kong Richard og ikke mindst Lady Marian, hvis hjerte Robin Hood vinder i en bueskydningskonkurrence.

Men ikke alt er ved det gamle, for kvinderne omkring denne kække band af mænd slår fra sig mindst lige så godt som mændene, som de er overlegne i både kløgt, mod og bueskydning. Det er også kvinderne, der spiller en afgørende rolle, da Robin Hoods sans for livets uretfærdighed vækkes. Vi oplever Robins udvikling fra ubekymret drengerøv til bevidst, ung mand, der tager ansvar for at ændre samfundets uretfærdigheder. Hvis vi ikke hjælper hinanden er vi ilde stedt.

Medvirkende: Christopher Læssø, Marie Bach Hansen, Jesper Riefensthal, Morten Christensen, Jon Lange, Louis Bodnia Andersen, Andrea Alma Øst Birkkjær

Fra 6 år og opefter.

For at overholde myndighedernes afstandskrav ift. covid19, forbeholder vi os ret til at ændre opsætningen af et show der er programlagt i år 2021 fra fx. numm. pladser til unumm. pladser eller stående til unumm. pladser.

Numm. pladser

Kulturhuset Viften - Kommende events

Sold out
21 Jan

Scarlet Pleasure

Kulturhuset Viften

23 Jan

Ida Corr

Kulturhuset Viften

17 Feb

Søren Sko - VÆR'SKO

Kulturhuset Viften

19 Feb

Pligten Kalder - 'Kun for pengenes skyld'

Kulturhuset Viften

04 Mar

Everybodys Talking

Kulturhuset Viften