05 mar

The Sandmen

Et band med historie, er et band med en historie.

Hits, venskab og tonsvis af store koncerter har støbt et band, som lever og elsker fornyelsen, ny musik og mest af alt at spille live.

Hvad vil de så nu, The Sandmen? Hvad kommer de med? Selv siger de: "Det hårde, det smukke og det smadrede - på dansk og på engelsk, nyt og gammelt, flere beats, mere syre og mere larm."

The Sandmen fortsætter rækken af udsolgte koncerter fra efteråret 2020 med en række nye koncerter i Februar og Marts 2021. Bandets kærlighed til live optræden har altid stået i et særligt vigtigt og inspirerende centrum. Både for udviklingen af ny musik, for det levende samspil og kammeratskabet, men særligt for at høste den energi publikum leverer tilbage mod scenen, som er en uvurderlig del af den benzin, bandet bruger i alt videre arbejde.

Koncertrækken vil samtidig blive et godt og inspirerende input til skrivningen og indspilningen af de nye sange, som kommer til at udgøre det kommende nye album, der netop nu er i fuld gang.

Fortællingen om The Sandmen som et sublimt live orkester fortsætter, og koncerterne er igen den gyldne mulighed for at leve musikken, for at elske fornyelsen og for at skrive videre på den historie som har sine oprindelige rødder netop på scenen. Publikum kan forvente at blive udsat for en solid blanding af nyt og gammelt leveret på The Sandmen’s hårde, høje og direkte måde.

Med hits i bagkataloget som “5 Minutes Past Loneliness”, “House In The Country” og “Don’t Let Me Down”, lægger The Sandmen op til en sikker rockfest på Tapperiets scene fredag den 5. marts!

Kørestolspladser og ledsagerpladser sælges via Ticketmaster Kundeservice tlf. 3848 1633.

Unummererede siddepladser

Dørene åbner kl. 20

Læs mere om koncerten på: www.tapperiet.nu

Kategori: 

Tapperiet - Kommende events

28 Jan

Ida Corr

Tapperiet

11 Feb

Folkekøkken & Koncert: Niclas Knudsen - Alt er Ego

Tapperiet

Sold out
13 Feb

Scarlet Pleasure

Tapperiet

Sold out
13 Feb

Scarlet Pleasure

Tapperiet

Sold out
23 Feb

Dizzy Mizz Lizzy

Tapperiet