Fejlmeddelelse

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2404 af /var/www/livekalenderen.dk/public_html/includes/menu.inc).
19 okt

Stine Michel og EventyrOrkestret

Kom til en forrygende, fængslende og forførende koncert med Stine Michel og hendes EventyrOrkester. En koncert der tager udgangspunkt i Stine Michels sange fra den DMA nominerede Mosekonen brygger og dens efterfølgere Ønskeegen og Himmelhøj. Publikum tages på en rejse, hvor de blandt andet møder digterfrøerne, en kyssesyg mistelten og Rumlerikke skovens sidste heks. Sammen med orkestret bliver der mulighed for at:

• plukke æbler fra Æbleolga,
• klappe nye rytmer med dværgene
• synge med misteltenen Sylvia
• skælde ud sammen med Kællingetjørnen
• danse i takt med ildfruen Fauna

Stine Michel har vundet flere priser for sin børnemusik. I 2016 vandt hun den prestigefyldte Carl Pris for Årets bedste børnemusik. Hun har spillet landet rundt de sidste 15 år, og erfaringen med at spille koncerter for børn fornægter sig ikke, når hun med legende lethed tager publikum på en uforglemmelig rejse. Med rytmer der går direkte i blodet og musikalske liner lige til at smage på, er der langt op til en koncertoplevelse udover det sædvanlige.

Se klip fra Stine Michel og EventyrOrkestret på: http://youtu.be/HfX-N1zk_rg

Anmeldelser af Stine Michel med EventyrOrkestret

En kold januardag kom Stine med sit Eventyrorkester. Børn og voksne sad parat med vintermørket i kroppen - og så bredte magien, varmen og glæden sig.
Jeg ved egt ikke hvad jeg havde forventet, men Stine og hendes fantastiske musikere tog altså fusen på mig. Sjældent har jeg oplevet noget så professionelt og hjertevarmt, -helt i børne-øjenhøjde. Historierne, rytmerne, samspillet mellem musikerne og kontakten til alle os på gulvet. Wauvv......
Stine og Eventyrorkester! Bliv ved og ved. Vi har så meget brug for jer og det I giver os.
Pia Smidt (Børnekulturkoordinator i Faaborgmidtfyn Bibliotekerne)

www.stinemichel.dk www.musikforsamling.dk

Unr. siddepladser

Kategori: 

ALFA Vesthimmerlands Musikhus - Kommende events

08 Mar

Cæcilie Norby

ALFA Vesthimmerlands Musikhus

02 Apr

ALBUM 3 - Fleetwood Mac - Rumours

ALFA Vesthimmerlands Musikhus

16 Apr

Floating Sofa Quartet

ALFA Vesthimmerlands Musikhus

23 Apr

Ivan Pedersen 70 år - Ligger ikke ned endnu

ALFA Vesthimmerlands Musikhus

06 May

Rune Klan Live 2020 - Håbefuld

ALFA Vesthimmerlands Musikhus