11 mar

Turen Går Til Nikolaj Stokholm - Udsolgt!

OBS:
De 2 shows kl. 19.00 og kl. 21.30 der var planlagt til torsdag den 6. februar 2020 med Nikolaj Stokholm på Viften i Rødovre er desværre aflyst.
Begge shows bliver flyttet til den 11. marts 2020, og du har selvfølgelig muligheden for enten at bytte din billet til denne dato eller få pengene retur.
Allerede købte billetter er gyldige på den nye dato.

Hvis du ønsker din billet refunderet skal henvendelse ske til Ticketmaster på tlf. 7015 6565 man-fredag 10-17 eller på mail kundeservice@ticketmaster.dk senest d. 19 februar 2020. Ønsker du dine billetter refunderet, bedes du oplyse ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling.
Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

Aflysningen skyldes private omstændigheder, og vi vil naturligvis vende tilbage hurtigst muligt med yderligere informationer. Såfremt du har spørgsmål bedes du kontakte billetsalgsudbyderen Ticketmaster.
Vi beklager de gener dette evt. måtte medføre, og vi glæder os til at se dig.

Venlige hilsner fra Tenna Tajmer – Manager for Nikolaj Stokholm.

- - - - - - - - - - - - -

Hele Danmarks Stokkefar er tilbage med et nyt oneman-show.

I det forrige show “Mit liv som Nikolaj Stokholm” grinede vi allesammen af fortællingen om en albinos opvækst i 90’ernes Københavnerforstad. Albinoen er blevet voksen, men hans hoved er ikke mindre sjovt. Turen går til Nikolaj Stokholm er en U-vending i Stokkefars utrolig spektakulære, dumme og ikke mindst virkelig sjove hjerne. Det er en unik chance for at se verden igennem hans briller og det er ikke meget andet end noget pjat. Glæd dig til Turen går til Nikolaj Stokholm, det bliver pissegriner’n.

Med næsten 45.000 solgte billetter til sit første one-man show ”Mit liv som Nikolaj Stokholm” har Nikolaj lagt sig i spidsen som en af landets største og mest populære komikere. Med sin skæve og legesyge komik, formår han altid at invitere publikum med ind i hans eget liv på en hylende morsom og personlig måde, og det er netop derfor at Nikolaj er en af de mest folkelige og charmerende komikere i Danmark. Med sin aldeles karakteristiske tilstedeværelse både på tv-skærmen og på scenen er man altid garanteret at være godt underholdt, og det er svært ikke at trække på smilebåndet, når først Stokkefar fortæller anekdoter.

NB! Anbefalet min. alder – 15 år.

Kulturhuset Viften - Kommende events

03 Sep

Turen Går Til Nikolaj Stokholm

Kulturhuset Viften

03 Sep

Turen Går Til Nikolaj Stokholm

Kulturhuset Viften

04 Sep

Frontm3n (UK)

Kulturhuset Viften

07 Sep

Linda P - Testshow

Kulturhuset Viften

08 Sep

Linda P - Testshow

Kulturhuset Viften