15 okt

Adam & Noah - 'Farvel & Tjak 2020'

Pga. corona-pandemien er arrangementet flyttet fra 29. januar til 15. oktober 2021.

Allerede købte billetter gælder stadig og skal ikke ombyttes.


Farvel og Tjak! Adam & Noah takker af for denne gang

”Hva sker der danskere… vi elsker jer, kartofler og ikke-kartofler.Det har været den vildeste rejse at tage landet rundt og lave sjov med jer; live, på festivaler, på TV, i radioen og alt det der.
Vi vil bare gerne sige tjak.. tjak fordi vi måtte tage pis på jer, tjak fordi I ville grine med os og tjak fordi I er så fucking luksus. Yalla fuck af vi ses - en sidste gang ;)”

5 år - så lang tid får fænomenet Adam & Noah lov til at eksistere, før de runder af med et brag.
De to komikere, der på rekordtid kæmpede sig op i toppen af dansk komik, har nemlig meldt ud, at de i starten af 2020 tager på deres definitivt sidste og absolut største Danmarks-tour; Farvel og Tjak.

Drengene har scoret intet mindre end et gennemsnit på 5 stjerner på deres to første Danmarks turnéer. Stjernerne er samlet ind blandt de publikummer, der har set deres shows landet rundt, og er dermed et snit samlet ind fra 1000 publikummer.

På deres seneste tour sluttede de af med to shows i Operaen - to shows der begge blev udsolgt på blot 2 uger. Derudover spillede drengene for udsolgte sale hele landet rundt, vel og mærke de største sale, i alle byerne.

Alligevel meldte fans fra hele landet ud, at de ikke nåede at få billetter. Så budskabet må denne gang være; Få købt billetterne nu - i god tid denne gang!


Numm. siddepladser

www.portalen.dk

Portalen - Kommende events

28 Oct

Hverdagsret til 28. oktober 2021 kl. 18.30

Portalen

28 Oct

Celtic Food & Beer til 28. oktober 2021 kl. 18.30

Portalen, Kabaret Scenen

28 Oct

Magtens Korridorer

Portalen

28 Oct

George Murphy & The Rising Sons (IRL)

Portalen, Kabaret Scenen

28 Oct

Magtens Korridorer

Portalen