11 jun

Annika Aakjær "Det Meste" - support: Maja Og De Sarte Sjæle

Annika Aakjær flytter den planlagte ”Det Meste Tour” grundet sygdom
Annika Aakjær er ramt af forhøjet blodtryk, hvilket giver massiv hovedpine, svimmelhed og træthed. Dette har stået på i noget tid, formentlig som følge af stress. Konsekvensen er desværre at Annika er sygemeldt, hvilket betyder at hun ikke kan gennemføre efterårets planlagte turne.
Heldigvis er alle arrangører meget forstående, og har fundet en nye datoer i forsommeren 2022. Arrangørerne, bandet og Annika håber alle der har købt billet har tålmodighed til at vente lidt endnu, og holde fast i billetten. Men den kan naturligvis refunderes ved at henvende sig til billetudbyderen.
Annika selv udtaler: ”I to-tre år har jeg tonset afsted og prøvet at følge med. Har haft mange gode oplevelser og tilbud på arbejde jeg har været glad for at takke ja til. Men har faktisk været rigtig god til at sige nej til rigtig meget også. Derfor føles det også ekstra smerteligt alligevel at være endt i denne her situation. Det er hårdt ikke at kunne klare at gøre det jeg allerhelst vil - men lige nu er jeg nød til at fokusere på at få det bedre. Jeg håber på alles forståelse og så vil jeg glæde mig til at se jer alle sammen i forsommeren 22’”

Support: Maja Og De Sarte Sjæle
Maja og De Sarte Sjæle er umiddelbar pop og 80’er-poesi med Maja Rudolphs smukke stemme og Timo Andersens finurlige sangskrivning som omdrejningspunkt. De debuterede i 2016 med albummet Maja og De Sarte Sjæle.
Flere af bandets sange har fa?et massiv airplay pa? alt fra P4 til P6, og med "Euro92" fortsætter de succesen

LINK: https://www.facebook.com/majaogdesartesjaleStående koncert.
Undgå kø - kom i god tid!

Kategori: 

Kulturhuset Viften - Kommende events

26 Aug

The Sandmen

Kulturhuset Viften

08 Sep

Anders Blichfeldt & Det Nye Band

Kulturhuset Viften

Sold out
09 Sep

A Solo Acoustic Evening With Richard Marx

Kulturhuset Viften

10 Sep

Barcelona Flamenco Ballet

Kulturhuset Viften

14 Sep

Talk: Riffi - “Fra tanke til handling”

Kulturhuset Viften