27 okt

FISH (SCO) "Weltschmerz/Vigil In a Wilderness Of Mirrors" Tour

Eventet er flyttet fra d d. 29. oktober 2020 til 27. oktober 221 pga. Covid-19, refunderingsfrist er d. 17/7-2020

En af de største poeter på den neo progressive scene lægger vejen forbi VIFTEN i den 29. oktober 2020, og du skal være hurtigt ude, hvis du vil sikre dig billet til denne enestående aften, hvor FISH præsenterer sit nye dobbelt-album "Weltschmerz" for sine danske fans.

Albummet, som FISH har arbejdet på i næsten 4 år, indspilles i dette efterår og forventes på gaden i januar/februar - "Weltschmerz" bliver derfor også FISH's allersidste album.

Ved koncerten i VIFTEN vil FISH også fremføre sit allerførste soloalbum fra 1990 "Vigil in a Wilderness of Mirrors" i sin fulde længde, og dét i sig selv burde være nok til, at der bliver trafikkaos i Rødovre.

"Vigil" har 30-års jubilæum i 2020, og FISH siger selv, at det vil være naturligt for ham at spille både sit første og sit sidste album på samme aften, så han kan afslutte sin musikalske cirkel på en god og passende måde. Vi er helt enige med ham, for "Vigil" er et fremragende album hele vejen igennem, og publikum kan se frem til genhør med store klassikere som f.eks. "Big Wedge", "A Gentlemans Excuse Me" og ikke mindst den evigt aktuelle "State of Mind".

Koncerten i VIFTEN bliver FISH's eneste koncert i Danmark, og vi ved ikke, om han nogensinde kommer tilbage på disse kanter igen. Han har allerede meddelt, at han definitivt går på pension i 2021, og at han lige inden vil slutte med en "Farewell Tour" men vi håber da at han kommer og siger ordenligt farvel til alle sine Danske fans når den tid kommer.

Kategori: 

Kulturhuset Viften - Kommende events

Sold out
03 Dec

Scarlet Pleasure + support

Kulturhuset Viften

04 Dec

Jacob Forever - Latin Christmas Party and concert

Kulturhuset Viften

05 Dec

Alex Nyborg Madsen & A Circle Of Friends - "Around Christmas"

Kulturhuset Viften

10 Dec

Electric Guitars

Kulturhuset Viften

11 Dec

MICHAEL FALCH & DÉT BAND

Kulturhuset Viften