14 okt

Hugo Helmig

Pga. corona-pandemien er koncerten flyttet fra 22. januar til 14. oktober 2021.

Allerede købte billetter gælder stadig og skal ikke ombyttes.

Tilbage i marts måned udgav Hugo Helmig det anmelderroste mini-album ’LULU VOL. 1’, der viste en mere ærlig, mørk og skrøbelig sangskrivning end tidligere set. Albummet beskrev det seneste års hektiske begivenheder i Hugos liv. Bedst da han slikker sårene oven på et stormfuldt 2019, fik han en håndsrækning fra en uventet kant. Han modtog en mail fra Danmarks største sanger Lukas Graham. I mailen lå skitsen til en ny sang, som Lukas syntes ville passe godt til Hugo.
’Jeg blev meget beæret over, at Lukas kontaktede mig. Jeg har fuldt ham, siden jeg som 13-årig så hans første koncert på Smukfest, og han er et af mine store musikalske forbilleder. Det var så vildt at være i studiet med ham, og vi klikkede heldigvis med det samme.’
På ’Sooner or Later’ vender Hugo Helmig tilbage til det guitar-drevne pop-musik, som han blev kendt for, da han entrerede musikscenen tilbage i 2017 med debutsinglen ’Please Don’t Lie’. Lukas Graham har ikke blot bidraget som sangskriver, men gæster ligeledes sangens omkvæd med sin velkendte vokal.
Hugo Helmig har netop udgivet musikvideo til den nye single, hvor både ham, Lukas Graham samt producerne Emil Falk og Hennedub kan ses i studiet.
Igennem de seneste par år har Hugo Helmig slået igennem i både Danmark og Tyskland med singlerne ’Please Don’t Lie’, ’Wild’ og ’Young Like This’. Nu kan publikum glæde sig til at opleve Hugo Helmig og band live igen, når de drager på turné i både Danmark og Tyskland til foråret 2021.


Ståpladser + num. siddepladser.


Læs mere her

Kategori: 

Portalen - Kommende events

28 Oct

Celtic Food & Beer til 28. oktober 2021 kl. 18.30

Portalen, Kabaret Scenen

28 Oct

Hverdagsret til 28. oktober 2021 kl. 18.30

Portalen

28 Oct

George Murphy & The Rising Sons (IRL)

Portalen, Kabaret Scenen

28 Oct

Magtens Korridorer

Portalen

28 Oct

Magtens Korridorer

Portalen