26 nov

Hugo Helmig - Support: Beinir

AFLYST: Hugo Helmig indstiller karrieren på ubestemt tid og det betyder selvfølgelig at koncerten er aflyst. Alle billetter vil blive refunderet
mandag den 4/10.

- - - - - - - - - - - - -

Hugo Helmig er tilbage på musikscenen med hudløst ærligt album
Efter et års pause fra musikbranchen er Hugo Helmig tilbage igen, da han i fredags overraskede med albummet LULU Vol. 1. Nu er den unge hitmager også klar til at stå på scenen igen i Viften d. 4. februar 2021.
Den blot 18-årige Hugo Helmig oplevede en kometkarriere, da han i 2017, udsendte sin debutsingle ”Please Don’t Lie”, der strøg til tops i Danmark og Tyskland. Men lige så hurtigt, som den unge sanger indtog hitlister og de store scener, lige så hurtigt forsvandt han ind i en verden af angst, melankoli og stofmisbrug. Det seneste års tid har Hugo Helmig holdt en pause fra rampelyset for at finde sig selv igen.
Nu er Hugo Helmig igen klar med ny musik i form af minialbummet LULU Vol. 1. Seks sange, der på hver sin måde beskriver de begivenheder, der har udspillet sig det seneste år af hans liv. Albummet er blevet rost af bl.a. GAFFA, som skriver at albummet ”Må gøre selv Ed Sheeran grøn af misundelse”.
”Sangene er bygget op som en fortælling om det år, jeg har været igennem. LULU Vol. 1 udgør, som navnet antyder, kun første del af et mere sammensat værk, og dette er den mørke og undersøgende halvdel af historien” udtaler Hugo Helmig om sit nye minialbum og fortsætter:
”Jeg var bange for, at folk ville vende mig ryggen. At de aldrig ville høre mine plader mere, og ingen ville komme til mine koncerter. Men samtidig modtog jeg en masse søde beskeder fra folk, og jeg fik en klar følelse af, at de forsøgte at forstå min situation, at de bakkede mig op i min kamp. Det blev jeg simpelthen så glad for, og lige dér besluttede jeg, at jeg var nødt til at bearbejde den her situation ved at fortælle sandheden gennem min musik”.

Support: Beinir


OBS: Koncerten med Hugo Helmig var oprindeligt planlagt til den 4. februar. Pga. covid-19 situationen blev den flyttet til den 26. november. Billetter til denne dato er gyldige til den nye dato. Du kan finde billetter med den nye dato på din ticketmaster profil eller i ticketmaster appen.

Stående koncert.
Undgå kø - kom i god tid!

Kategori: 

Kulturhuset Viften - Kommende events

Sold out
03 Dec

Scarlet Pleasure + support

Kulturhuset Viften

04 Dec

Jacob Forever - Latin Christmas Party and concert

Kulturhuset Viften

05 Dec

Alex Nyborg Madsen & A Circle Of Friends - "Around Christmas"

Kulturhuset Viften

10 Dec

Electric Guitars

Kulturhuset Viften

11 Dec

MICHAEL FALCH & DÉT BAND

Kulturhuset Viften