29 okt

Rocazino

Rocazino holdt i 2018, en kæmpe fest i Viften. Nu er de tilbage for at gøre det igen og fejre deres 40 års jubilæum. Rocazino fejrede 40 års jubilæum i 2020.

Rocazino opstod i 1979 på initiativ af Jesper Winge Leisner. Året efter kom Ulla Cold med, oprindeligt kun som baggrundsvokalist, men da bandet i 1982 fik en pladekontrakt hos Polygram, var det under betingelse af, at Ulla Cold var forsanger på alle numre.

Bandets første single med A-siden "ELSK MIG I NAT" udkom i juli 1982 og siden fulgte ALL MY LOVE, RIDDER LYKKE, ELSK MIG I NAT, DINE ØJNE ER SÅ BLÅ, JEG SAVNER DIG og Landsholdets udødelige slagsang ”EN FOR ALLE, ALLE FOR ÉN, I RØG OG DAMP FOR DANMARK”..osv osv.

Vi kan garantere, at publikum vil få en fest og kunne synge med fra start til slut.

Nu har det populære 80´er orkester, med Ulla Cold og Jesper Winge Leisner i spidsen, besluttet sig for at fejre jubilæet.

Orkestrets helt specielle sangerinde, Ulla Cold vil naturligvis stadig stå i front. Hendes personlige vokal og Jesper Winge Leisners sange var - og er stadig - en del af soundtracket til flere generationers forelskelser, fester og glade dage.

Orkestret har fået to yngre medlemmer – og det har givet en saltvandsindsprøjtning som gør ROCAZINO til et solidt LIVE band, der kommunikerer med og underholder sit publikum fra start til slut. Der er virkelig festgaranti når det seks mand store band går på scenen.
Stående koncert

Kategori: 

Kulturhuset Viften - Kommende events

Sold out
03 Dec

Scarlet Pleasure + support

Kulturhuset Viften

04 Dec

Jacob Forever - Latin Christmas Party and concert

Kulturhuset Viften

05 Dec

Alex Nyborg Madsen & A Circle Of Friends - "Around Christmas"

Kulturhuset Viften

10 Dec

Electric Guitars

Kulturhuset Viften

11 Dec

MICHAEL FALCH & DÉT BAND

Kulturhuset Viften