25 sep

Sanne Søndergaard - selvsær

Flyttet fra 11. marts 2021 til 25. september 2021.
Refunderingsfrist 30/12 - 2020
Sanne Søndergaard i nyt flyvende-fantastisk show

- Alle hepper på selvværd. Men man skal faktisk være ret sær for at have selvværd, siger Sanne Søndergaard.

Det er omdrejningspunktet i Sanne Søndergaards nye show Selvsær.
I showet værdsætter Sanne Søndergaard for alvor sit eget selv – i sin velkendte, satiriske og systemkritiske stil - og hun undersøger, om der er noget at lære af de sære.
- Når man kender sit eget værd, går man ikke ukritisk med på det, alle andre er enige om. Dét er sådan, man bliver Rosa Parks eller Greta Thunberg - eller til en, der mener, at jorden er flad, griner Sanne.

Showet er derfor også en optrævling af alt det ævl, der fortæller os, at vi konstant skal optimere os selv for at være gode nok.

- Vil skal arbejde 40 timer om ugen, være nærværende partnere, bevidstgjorte forældre, lyttende venner, have sunde (læs: tynde) kroppe, og desuden også skal meditere, løbe marathon, følge med i verdens begivenheder, spise kål, powernappe og lære at sige nej og pyt og… og… og

Selvsær er et flying comedy-show - Sanne Søndergaards helt egen genreopfindelse.
- Flying comedy er woke humor, siger hun: - Det handler om at forstå sig selv, andre og systemerne bedre. Jeg gør kun grin med de stærke og de magtfulde, og dét er ret provokerende i dagens Danmark. Du kan også skrive, at det er identitetspolitisk humor, for så er vi sikre på, at Berlingske kommer til at hade det, og når Berlingske hader noget, så skriver de virkeligt meget om det.

Vinterbader og bonusmor.
Sanne Søndergaard er én af Danmarks skarpeste samfundsrevsere. Hun laver komik med indhold og foredrag med humor.
Selvsær følger i kølvandet på en række succesfulde shows, der alle kredser om emner som kønsroller, sociale koder og feministiske forundringer. Hendes seneste show Kontroltaber fra 2019 spillede for udsolgte sale over hele landet.

Sanne Søndergaard har desuden skrevet fem bøger. Hendes nyeste ungdomsroman, ‘Se mig’, udkommer i foråret 2020 på Gyldendal.

Privat er Sanne Søndergaard lige blevet 40, hun bor nord for Århus med Jonas hver uge og hans to børn hver anden uge. Hun er vinterbader og læsehest, og hun prutter af kål.

Vi ses i Pavillonen

Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris
225,- kr. / i døren 250,-

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Læs mere på Pavillonen.dk

Pavillonen Centersalen - Kommende events

28 Oct

SUSPEKT

Pavillonen Centersalen

30 Oct

Dire Straits Tribute

Pavillonen Centersalen

30 Oct

Dire Straits Tribute

Pavillonen Centersalen

02 Nov

Foredrag Rasmus Tantholdt - Det vi så

Pavillonen Centersalen

10 Nov

I selskab med Bodil Jørgensen

Pavillonen Centersalen