25 nov

Todd Alsup (US)

TODD ALSUP - POP/BLUES MUSIKKEN HAR IGEN FUNDET VEJ TIL VIFTEN - DIREKTE FRA NEW YORK!

Viften har igen fornøjelsen af, at kunne præsentere den amerikanske singer-songwriter Todd Alsup.

Todd Alsup er en ægte alsidig singer-songwriter og pianist, der med en musikalsk New Yorker vibe, blander dybden og det energiske fra bluesgenrens lydunivers med poppens ørehængende melodier.
Når du som publikum oplever Alsup er du ikke i tvivl om hans musikalske inspiration – en inspiration, der kommer fra nogle af verdens største musikere, heriblandt Elton John, Stevie Wonder, Billy Joel, Marvin Gaye, John Legend, Coldplay og Alicia Keys.
Todd Alsup’s første EP ”Facts and Figures”, der indeholder lækker klaver-pop, oldschool soul og fængende sange, blev af musikkritikere også modtaget med stor entusiasme.
Selv beskriver Alsup, at han ønsker at komponere og skrive musik som folk kan relatere sig til, og hans indlevelse i musikken, samt hans evne til at underholde sit publikum er heller ikke til at tage fejl af.
Så, glæd jer til når Todd Alsup gæster Viften med sin varme og soulfyldte stemme, lækkert klaverspil og poppede melodier – I er helt sikkert garanteret musikalsk underholdning, der gør man river sig med!Unumm. pladser.
Undgå kø. Kom i god tid!

Kategori: 

Kulturhuset Viften - Kommende events

Sold out
03 Dec

Scarlet Pleasure + support

Kulturhuset Viften

04 Dec

Jacob Forever - Latin Christmas Party and concert

Kulturhuset Viften

05 Dec

Alex Nyborg Madsen & A Circle Of Friends - "Around Christmas"

Kulturhuset Viften

10 Dec

Electric Guitars

Kulturhuset Viften

11 Dec

MICHAEL FALCH & DÉT BAND

Kulturhuset Viften